30 september 2014

30.09.14


ÅÅh, vad dålig kvalite bilden blev nu när jag la den upp här på blogger... Jajaa, i alla fall hej på er! Dagen blev full med plugg. Har samhällslära prov imorgon. Jag tror att jag kan det mesta! SKÖNT!

På bilden sitter jag på en bänk utanför vårt. HAHA, i morgon ska ni få bilder på hur det ser ut när jag har på tidsutlösare. En hel del knäppa bilder blev det. Nu blir det att hoppa i duschen och senare se på ett serie avsnitt.

29 september 2014

MYCOPLASMA? ASTMA?

Hejsan! Idag var jag äntligen till läkaren. De prövade om jag hade mycoplasma, astma eller någon allergi. Tar ju en stund tills vi får resultaten... Åtminstone så gav de mej medecin för luftvägsinfektion, om jag inte minns fel, och astma. Nu hoppas jag att den här förkylningen reder upp sej, börjar bli riktigt trött på den här skiten nu.

Resten av dagen var helt chill. På elevhandledning så började vi prata om vad det finns för linjer vid optima, och jag kan säga er att detta skrämmer mej. Jag ska bestämma nästa period, vart jag ska till skolan efter nian. Jag har funderat starkt att fara till merkonom, men jag vet inte. Jag har i alla fall bestämt mig för att inte fara till ett gymnasium.





28 september 2014

SNÄLLA BLI MIN


Om ni inte har hört på den här covern, så hör på den! Nä-ä jag är på riktigt heelt fast... Hans röst är så sjukt fin, och jag kan helt ärligt säga att jag tycker denna covern är mycket bättre än orginalet. Fast då är ju också orginalet bra. Det är synd att Robin föll ut ur Idol så tidigt. På tal om idol! Vilka är era favoriter? Jag har tre; Lisa, Mollie och Philip.

26 september 2014

26.09.14


Hejsan allihopan! Idag hade jag finska prov och det var mycket lättare än vad jag trodde faktiskt, förutom finska provet var dagen ganska chill. Ikväll blir det Frejs kalas med mycket folk, ska bli roligt! :-)

24 september 2014

AMBER ROMANCE

Av mina tre bodymists tycker jag att Amber Romance doftar godast. Jag kan verkligen inte förklara dofter, men åååh så gott den luktar. Fördelen med Victoria's secret bodymists är att de doftar så gott och är så stora, så det räcker länge. Men då är nackdelen med dem att de inte alls håller nå länge. Mina två andra bodymists är Coconut Passion och Simply Breathless, de doftar också riktigt gott men inte lika gott som Amber Romance. Har ni några Victoria's secret bodymists och vilka har ni?



DIAMOND

 Hej! Min dag har inte varit så speciell, utom textilslöjd. Det är alltid lika kul! Fick ta hem min t-shirt som jag har gjort färdig för flera veckor sen, men har hela tiden glömt att hämta den. Trycket blev lite ojämnt men annars är jag väl nöjd. Bilderna är fruktansvärt orättvisa mot tröjan, men föreställ er att den ser perfekt ut ;-)



23 september 2014

FINREXIN + FILM


Hejsan! Hur är det med er? Jag är väldigt förkyld. Jag hostar riktigt mycket och jag blir så galen på det. I skolan far jag och dricker vatten på timmarna för att lugna ner hostan. Minst en gång i timmen får jag hostattacker som kan vara flera minuter långa. Ja-a, jag kan säga så mycket om min hosta, och nu har jag även fått små huvudvärks stunder. Det går väääldigt ont i någon sekund och sen är det borta. Jag orkar inte med det här nå mer, har haft den här förkylningen i tre veckor nu och jag är på min fjärde vecka nu. Jag tror nog den här förkylningen är den värsta jag har haft på länge... Det är sådär med mig jag blir aldrig helt frisk, utan det ligger i lite hela tiden. Sen efter kanske en månad blir jag förkyld igen och så håller det på. Jag ska fara till hälsovårdaren och prata med henne, så ska vi se om jag ska fara till en läkare, för sådär ska det inte vara.

Just nu sitter jag och tittar på film och dricker finrexin. Jag ser på "The Giver". Ååh, vad den är bra! Nu ska jag fortsätta att se på den, så hörs vi imorgon! :-)

20 september 2014

20.09.14



Hej! Hur mår ni idag då? Jag har varit riktigt trött hela dan, så det leder till att ända jag gör är att titta på serier. Nu just, kollar jag på One Tree Hill. Jag tror det här blir fjärde gången jag tittar på den serien, men det är ju sååå bra!! Om ni aldrig har sett One Tree Hill så måste ni verkligen se den. Jag är nog inte den enda som är trött om man ser på bilderna. Hon har legat i sängen bredvid mig enda sen jag satte mig vid datorn. Är hon inte söt?! ;-)

19 september 2014

FRIDAY


Hur snällt är det inte att vi fick en present av dem?

Hej, förlåt för dålig uppdatering. Kom inte hem från stan före nio. Först var jag på sånglektion, sen på teori och även på nån körövning, det var full rulle hela dan. Jag var verkligen helt utan energi när jag kom hem, så jag somnade väldigt tidigt.

Idag var det sista praodagen. Riktigt skönt på ett sätt, men det ska bli tråkigt att åka tillbaka till skolan på måndag. För att fira fredagen for Carolina, Jennie och jag till Korv Görans och äta på vår lunchpaus. Det är ganska länge sen jag åt de, och det smakade lika gott som vanligt. Nu ska jag fortsätta fira fredag genom att se på serie och lite senare fara ut med kompisar!

17 september 2014

FAVORITES

Dessa plagg är just nu mina favoriter på H&M hemsida. Själv tycker jag att jag har behov för nya kläder, men min plånbok säger nej! Borde lägga mina pengar i nåt annat än kläder, men jag kan ju absolut inte motstå alla fina kläder. Hur är det med er, köper ni massa kläder eller kan ni behärska er?



17.09.14


// Shoes - Converse // Trousers - Wautsi // Bag - Gina tricot // Blazer - H&M // Necklace - H&M //

Hejsan, vad har ni gjort idag då? Själv har jag larmat byxor i princip hela dagen. Fast det klagar jag verkligen inte över för det var inte så jobbigt som det kanske låter. Bara två dagar kvar av praoveckan. Nä-ä, säger jag bara! Jag vill inte tillbaka till skolan, det är så skönt att göra något annat för en gångs skull. Alla läxor gör mej så skoltrött, skulle man inte ha läxor skulle allt med skolan bli mycket roligare, haha!

16 september 2014

AN ORDER

Dessa skor har jag nyligen beställt från H&M, de är såå snygga och de var verkligen inte dyra heller, så det är ett stort plus. Jag tror jag kan även ha de i vinter eftersom de har fodring i sig. Åååh, vad jag längtar tills jag får dem, jag kommer använda dom flitigt i höst och vinter :-)


BACK ON TRACK

// Shoes - Converse // Trousers - Dr.Denim // Jacket - Lindex // Necklace - Seppälä //

(åh, vad jag stör mig på fläcken på byxorna, ignorera den, snälla?!) Äntligen är jag tillbaka, visst har ni saknat mej?! Haha, kanske inte! Praoveckan har börjat och jag är vid Kappahl, hur kul som helst. Mycket roligare än skolan i alla fall. Idag gjorde vi en hel del, städade borden, vek kläder, larmade kläder och så vidare och så vidare. Jag skulle skriva hela dan om jag skulle berätta om allt vi gjorde. Kan säga er att igår tyckte jag att det hade varit så kul, så enda jag gjorde var att kolla på serie så att tiden skulle gå fort. Jag ville ha morgon så snabbt som möjligt, haha. Men det är ju bra att jag trivs där! :-)