30 mars 2014

HELGEN

Hej, tänkte berätta om min helg lite. I fredas så for jag till Neste och äta pizza med Tommy och Minna, och sen lite senare for jag igen till Neste, där var massa folk. Igår kom Elli (klicka på namnet för att komma till hennes blogg) hit, sen lite senare kom ännu mera folk, och sen ännu mera. Ojoj, sån kul helg jag har haft! Vad har ni gjort i helg då?

Random bild, jag vet!


27 mars 2014

ÄNTLIGEN HEMMA

Hej! Nu är jag äntligen hemma, har varit vid Carros med Nilla hela dagen. Ojoj, så kul vi hade! Vi cyklade iväg till Depo och köpte lite gott sen tittade vi på film. Nu är det bara att börja skriva på uppsatsen vi ska ha in tills imorgon och sen fara och sova. Hoppas ni har haft en bra dag!



26 mars 2014

26.03.2014

Hej, hur har ni haft det i dag då? Min dag har varit rätt så tråkig. Just nu ser jag på serie, som alla andra dagar. Har ni något tips på någon bra serie? Jag ser på ganska många men det skulle vara bra med några till. Hehe

Visst ser kokosbollarna på bilderna inte bara för goda? För de är verkligen sååå goda, mmmmm! Har nästan ätit upp alla. 


25 mars 2014

BLOGGAR

Hej, jag tycker ni kan fara och kolla på mina vänners bloggar Carolinas, Pernillas och Elins. Tryck på namnet eller under bilden för att komma dit.



25.03.2014

Hej hej! Hur har ni det idag? Jag har det faktiskt ganska bra. Pappa fyller 50 år idag, så grattis till dej kära pappa!
Idag i skolan fotade vi lite så här är bilder från skoldagen, och jag vet mina redigerings skills är kassa men jag lär mig så småningom.  



     


24 mars 2014

MITT FÖRSTA INLÄGG

Hej, jag tänkte jag ville laga en blogg, så nu har jag äntligen laga en. Vet inte om jag lovar att orka blogga varje dag men jag ska försöka.

För några dagar sen fixade Carro mej och Nilla, och sen for vi ut och fota i snövädret. I alla fall här får ni några bilder från den photoshooten. Ha det så bra!